2024. june 14.
Vazul

Reklám

Tervezés és ügynökségi munka

Irodánk a két fő tevékenységi körét ötvözve (mérnöki- és reklámszolgáltatás) működik. A közterületi reklám területén munkánkat teljes körűen végezzük, amelybe beletartozik a berendezésekkel kapcsolatos minden munka. (tervezés, engedélyeztetés, grafikák tervezése, kivitelezés, bérbeadás.)

Megrendelőink kérésére tervezünk és engedélyeztetünk egyedi reklámberendezéseket is. Így a megbízónk minden igényét igyekszünk kielégíteni a gondolat megszületésétől a reklám megjelentetéséig.

Ismerjük a közterületi reklámozással foglalkozó reklámvállalkozások teljes kínálatát, így az ő reklámeszközeik bérbeadásával, értékesítésével is foglalkozunk.

Ügyfeleink megelégedését élvezve több alkalommal szerveztünk 500 óriástábla felhasználásával országos reklámkampányt.

Egy reklámkampány során – a táblák fényképeinek birtokában - azok helyét úgy választjuk meg, hogy azokat az autóval közlekedők és a tömegközlekedésben résztvevők egyaránt jól láthassák. Figyelmünk arra is kiterjed, hogy nagy számban legyenek a megvilágított táblák.

A kampányok díjának megállapításánál a darabszám utáni kedvezmények, a szezonális kedvezmények mellett az ügynökségi jutalékunk egy részéről lemondunk a megbízóink javára.

• Vissza az oldal tetejére! •